Leaseauto

Onderhoud leaseauto's

Bosch Car Service Kessel-Lo Motors legt leaserijders in de watten

 

Zorgeloos autorijden tegen lage kosten, dat is wat telt voor de zakelijke leaserijder én voor de leasemaatschappij waarbij het leasecontract is afgesloten. Bosch Car Service Kessel-Lo Motors in Kessel-Lo heeft met diverse leasemaatschappijen sluitende afspraken gemaakt over vakkundig onderhoud, zodat uw leaseauto altijd in topconditie is. Hierbij hebben wij onze service zo ingericht, dat u altijd mobiel blijft, ook als uw auto voor onderhoud of bijvoorbeeld een bandenwissel in onze werkplaats staat.

Doen wat we beloven

 

Steeds meer leasemaatschappijen besteden het onderhoud van hun wagenpark uit aan de garagebedrijven van Bosch Car Service. Onze aantoonbare kennis van alle merken en modellen, prima geschoolde monteurs en zeer compleet ingerichte, moderne werkplaats zijn hiervoor belangrijke motieven. Maar de belangrijkste reden is dat wij doen wat wij beloven, zodat u altijd over een auto kunt beschikken. Dit doen wij met een strakke werkplaatsplanning, maar ook door u een leenauto aan te bieden. In plaats daarvan kunt u - in overleg - ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice.  

 

Leenauto

 

Een leenauto tijdens een onderhoudsbeurt is prettig, maar in dat geval moet u uw leaseauto wel zelf komen brengen en ophalen. Ook moet u persoonlijke spullen uit uw auto halen en u zit vast niet te wachten op het overzetten van een kinderzitje, als u de leenauto pas de volgende dag kunt terugbrengen. Met onze haal- en brengservice bespaart u de tijd van de rit naar en van onze werkplaats. U rijdt 's morgens gewoon naar de zaak en een van onze medewerkers haalt daar uw auto op.

 Transfert des clés après l'entretien d'un véhicule en leasing

Uit en thuis in uw eigen auto

 

Terwijl u aan het werk bent, voeren wij een onderhoud en reparatie uit. Dezelfde service bieden wij u voor het omwisselen van zomerbanden naar winterbanden en omgekeerd. En als uw dienst erop zit, staat uw eigen leaseauto weer keurig voor u klaar op de parkeerplaats van het bedrijf waar u werkt, of op een andere afgesproken plek.

 

Aantrekkelijke tarieven

 

Als zakelijke leaserijder wordt de leasetermijn maandelijks ingehouden op uw salaris. De hoogte van dat bedrag bepaalt u deels zelf, door de keuze van merk, model, type en uitvoering. In de berekening van de leasetermijn neemt de leasemaatschappij ook de kosten voor het onderhoud mee. Die kosten ziet uzelf niet, maar de voordelige werkplaats- en onderdelentarieven van Bosch Car Service Kessel-Lo Motors komen tot uitdrukking in een aantrekkelijk leasebedrag voor u.

 

Online plannen

 

Een afspraak voor een servicebeurt, reparatie of bandenwissel in onze werkplaats plant u eenvoudig online. Afhankelijk van de afspraken met de leasemaatschappij, sturen wij u hiervoor tijdig een herinnering. Zo rijdt u altijd veilig en comfortabel in uw leaseauto.

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen